Jins

Jins zijn zoekers. Met open ogen en een grote gulzigheid staan ze in het leven. Keuzes zijn er bij de vleet: pedagogie of informatica, Leuven of Gent, scouting of basket.

Jins proberen hun eigen doelen en verwachtingen te realiseren en genieten dan ook van de vrijheid en de zelfstandigheid die ze in hun jintak krijgen. Door samen aan een project te werken of een kamp ineen te boksen, leren jins niet enkel zichzelf, maar ook elkaar kennen.

Ze genieten van uitdagingen waar ze hun zotheid en creativiteit kunnen botvieren, maar staan ook open voor meer intense momenten waar ze hun serieuze en volwassen kant kunnen tonen.

Leiding

Jonas Sap – Guitige arakanga

Floris De Rore – Betrouwbare scholekster

Foto’s

Nieuws van deze tak!

Pannenkoekenslag

Beste scoutssympathisanten

Onze jaarlijkse wafelbak kan jammer genoeg niet doorgaan omwille van de huidige maatregelen. Maar wees niet getreurd! Deze editie wordt het een pannenkoekenslag om centjes in te zamelen voor onze groepskas. Via onderstaande link kan u de pannenkoeken bestellen. De uiterste besteldatum is 11 november! https://forms.gle/v8AbgMgzzN7SnN3s9

Kip aan’t spit

✿ KIP AAN’T SPIT 2018 ✿

Op zondag 22 april kunt u opnieuw komen genieten van een lekker kipje in het Gildenhuis van Sint-Denijs-Westrem. De jin organiseert er namelijk ook dit jaar Kip Aan’t Spit ten voordele van hun buitenlands kamp naar Tsjechië.

✿ WAT KAN U VERWACHTEN? ✿

↠ Lekkere kip aan’t spit of vol-au-vent met groentjes en frietjes (€15 VOLWASSENE / 10€ KINDEREN)
↠ Verschillende sauzen naar keuze
↠ Dessertbuffet
↠ ER IS OOK EEN VEGETARISCH ALTERNATIEF (15 EURO)

✿ Er is een shift om 12u00 en om 13u30
Inschrijven kan via jin@zonnekerels.be en daarbij graag aantal personen en de gewenste shift vermelden.

Hopelijk mogen wij u met velen verwachten!
DE JIN

 

The week's events

  • Er zijn geen activiteiten gepland voor deze periode.