Jins

Jins zijn zoekers. Met open ogen en een grote gulzigheid staan ze in het leven. Keuzes zijn er bij de vleet: pedagogie of informatica, Leuven of Gent, scouting of basket.

Jins proberen hun eigen doelen en verwachtingen te realiseren en genieten dan ook van de vrijheid en de zelfstandigheid die ze in hun jintak krijgen. Door samen aan een project te werken of een kamp ineen te boksen, leren jins niet enkel zichzelf, maar ook elkaar kennen.

Ze genieten van uitdagingen waar ze hun zotheid en creativiteit kunnen botvieren, maar staan ook open voor meer intense momenten waar ze hun serieuze en volwassen kant kunnen tonen.

 

Leiding

Kasper Goossens – Trotse Kraanvogel
Chris Van Wijnsberghe – Civetkat

 

Foto’s

Nieuws van deze tak!

COVID-19

Beste ouders, leden & sympathisanten ook wij volgen strikt de maatregelen op die de overheid ons oplegde. Daarom zijn wij genoodzaakt al onze activiteiten te annuleren. Alvast bedankt voor jullie begrip. 

 

Kermisweekend 2019

Vanaf 18 oktober verzorgen De Zonnekerels opnieuw de bar in de kermistent tijdens het jaarlijkse kermisweekend in Sint-Denijs-Westrem. Kom dus zeker tussen 18 en 23 oktober een colaatje of pintje nuttigen bij ons!

Daarnaast organiseren wij en onze VZW nog verschillende activiteiten in de tent, even op een rijtje:

* KERMISQUIZ | 18-10-2019 | Meer info op de eventpagina op Facebook
* ROCKTOBERFEST| 19-10-2019 |Meer info op de eventpagina op Facebook
* WORSTENKAARTAVOND | 22-10-2019

Tot dan!

The week's events

  • Er zijn geen activiteiten gepland voor deze periode.