Nuttige documenten

Ben je op zoek naar een inschrijvingsdocument, een verzekeringsformulier, een medische fiche…? Op deze pagina kan je alle belangrijke documenten terugvinden en downloaden.

Inschrijvingsbeleid 2021-2022
Sinds enkele jaren merken we een grote stijging in ons ledenaantal. Spijtig genoeg kunnen we niet voldoen aan de stijgende vraag van nieuwe inschrijvingen. Er is meer vraag dan er plaatsen vrij zijn. Daarom besloot de aftredende groepsleiding (2015 – 2017), in samenspraak met de verkozen groepsleiding (2017 – 2019) en de huidige leidingsploeg om een duidelijk, transparant en concreet inschrijvingsbeleid op te maken.Met dit beleid proberen we de inschrijvingen voor het jaar 2021 – 2022 op een zo eerlijk mogelijke en onbetwistbare manier te laten verlopen. Hiervoor werken we op basis van voorinschrijvingen en een wachtlijst die rekening houdt met verschillende voorrangscriteria.

Vanaf 1 juli 2017 ging ons nieuw inschrijvingsbeleid van kracht.

Individuele steekkaart 
Handleiding steekkaart groepsadministratie
Deze steekkaart / medische fiche dient eenmalig ingevuld te worden en elk jaar opnieuw herbekeken en ondertekend te worden. Dit gebeurt tijdens de inschrijvingen in het begin van het scoutsjaar en bij de inschrijving voor de zomerkampen. Sinds juli 2020 wordt de papieren versie niet meer gebruikt en werken wij met de digitale versie via groepsadministratie.
Aangifte voor een ongeval met lichamelijke schade en of BA

GDPR